Lekker Makkelijk

Mensen besteden steeds minder tijd aan het koken en andere huishoudelijke taken dan vroeger. Toch willen we allemaal gezond en verantwoord eten. En een schoon en fris huis. Hoe pak je dat aan? Bosch biedt als ‘helping friend’ in het huishouden praktische tips en inspiratie aan haar doelgroep.

Disciplines

strategie concept content creatie video productie data & intelligence

Lekker Makkelijk gaat over de zoektocht naar een slimmer huishouden. Wat zijn snelle en makkelijke recepten voor het hele gezin? Hoe kun je eten makkelijk bewaren, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat? Hoe maak je goed en duurzaam gebruik van keukenapparatuur? Presentator Julia Koopman gaat namens Bosch op zoek naar inspiratie voor zichzelf en de Bosch community.

De basis van het format is een reeks video’s met de titel Lekker Makkelijk waarmee we merkvoorkeur realiseren op het domein keuken en koken. Het resultaat: ruim 2,5 miljoen views, met een volledig uitkijk percentage van ruim 25% per video!

Aanvullend is er social media content ingezet met praktische tips en recepten, met als kloppend hart de blog omgeving van Bosch Home Nederland.

Meer weten?

Sanne Heerink
Strategy Director

06 - 39 55 35 11
sanne@socialinc.nl