S o c i a l m e d i a

Als dé social specialist van Nederland hebben we ruime ervaring in elk specialisme binnen social media. We bouwen en onderhouden social channels en communities. Hierbij werken we samen met alle betrokken afdelingen in jouw organisatie: van marketing en sales tot woordvoering en klantenservice.

Social media bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan gesprekken over jouw merk, de menselijke kant van jouw merk te laten zien en direct feedback te krijgen. Dit biedt ontzettend veel kansen. Bijvoorbeeld voor het voeren van gerichte campagnes, met verschillende boodschappen voor specifieke doelgroepen.

We helpen je met het bouwen en onderhouden van social channels en communities. Hierbij werken we, indien gewenst, samen met alle betrokken afdelingen in jouw organisatie: van marketing en sales tot directie, woordvoering en klantenservice.

Je kunt bij ons terecht voor strategie, richtlijnen en training van dialoog teams. Als je dat wil kunnen wij ook community management en webcare van je overnemen, tijdens kantoortijden, buiten kantoortijden, of tijdens evenementen.

  • Social media management
  • Advertising
  • Communities
  • Community management
  • Employer branding & employee engagement

Data x Creativiteit = Impact

Merken kúnnen aandacht kopen. Wij maken liever impactvolle concepten en content die aandacht verdient.

Meer weten?

Sonja Loth
Director Strategy & Innovation Mmmatter

06 - 53 63 56 35
sonja@socialinc.nl