S O C I A L . I N C n u m m e r 1 s o c i a l e n c o n t e n t b u r e a u i n d e E m e r c e 1 0 0

Ho-ly crap. Met 6,5 ster sterk zijn we dit jaar de grote winnaar in de Emerce100 – categorie social en content.

SOCIAL.INC nummer 1 social en content bureau volgens Emerce100
Star power! We zijn #1 in de Emerce100

*pakt champagne* 🍾

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en mensen zijn vrolijk. Het leven is goed. Voor de zesde keer voeren we namelijk de lijst aan van beste social en content bureaus in de Emerce100! Met 6,5 sterren maar liefst. En daar zijn we mega trots op!

Bovendien staan we ook nog eens in de top 10 van bedrijven met de hoogste NPS-score volgens de Emerce100.

*haalt wrapper van de fles*

Bij een mooie overwinning hoort een dito dankwoord. Dus bij dezen: klanten, collega’s, freelancers, aandeelhouders en moeders, hartelijk bedankt! Voor jullie betrokkenheid, vertrouwen en fijne samenwerking. Het klinkt cliché (en verdorie, dat is het ook) maar zonder jullie hadden we dit niet gekund.

*KNAL* 🥂

Bekijk de hele lijst op emerce.nl

Dit is SOCIAL.INC

Voor wie ons niet kent: SOCIAL.INC is het oudste creatieve social bureau van Nederland. We bestaan namelijk al sinds 2009. Voordat Snapchat en TikTok het levenslicht zagen, The Social Network een Oscar won en mensen klaar waren met MySpace.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full-service content bureau voor lokale en internationale merken, organisaties en NGO’s. Van FNV Young & United tot IKEA Foundation, Bloemenbureau Holland, Caiway en D66: al deze bedrijven behoren tot ons klantenbestand.

Ook is SOCIAL.INC samen met The Social Club sinds vorig jaar onderdeel van de MPG.Group.

Onze missie

Merken kunnen meer betekenen in het leven van mensen. Als bureau met een social DNA weten wij als geen ander wat er speelt in de maatschappij en het medialandschap.

Met een flinke dosis data en creativiteit helpen we merken daarop aan te sluiten en relevant te blijven. Ons team van 20 specialisten onderzoekt, vindt, verpakt en verspreidt deze verhalen. In tekst, beeld, video en audio.

Nieuwsgierig wat we de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen? Blader eens door onze cases.