M e r k v e r h a l e n d i e i m p a c t m a k e n e n a a n d a c h t v e r d i e n e n .

...

Werken bij SOCIAL.INC

Merkverhalen met impact

Wij geloven dat merken meer kunnen betekenen in het leven van mensen. Als bureau met een social DNA weten wij als geen ander wat er speelt in de maatschappij, in communities en het medialandschap.

We helpen merken om daarop aan te sluiten en relevant te blijven. Met een team van 20 specialisten helpen wij bij het vinden, verpakken en verspreiden van deze verhalen. In tekst, beeld, video en audio.

Data en creativiteit zijn de basis voor ideeën die iets teweeg brengen. Bij jouw publiek en in jouw organisatie.

We hebben oog voor de volledige merkbeleving en customer journey. Daarom zetten we alle mogelijke digitale content in om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken en betrekken. B2B, B2C en B2B2C. Met social ads, partnerships, (micro)influencers, PR of employee engagement.

Partner voor klanten

SOCIAL.INC is opgericht in 2009, als eerste social bureau in Nederland. Wij willen geen leverancier, maar een partner zijn voor onze klanten. Het maakt ons trots dat veel van onze klanten al jaren met ons samenwerken.

Part of MMMatter

SOCIAL.INC is onderdeel van MMMatter: een full service content netwerk. Met 100+ content specialisten in Amsterdam en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten.

Data x Creativiteit = Impact

Merken kúnnen aandacht kopen. Wij maken liever impactvolle concepten en content die aandacht verdient.

Brand purpose

Brand purpose is zoveel meer dan een marketingtrend. Het geeft richting aan alles wat je doet. Wij werken voor merken die iets willen betekenen in het leven van mensen, of dit met ons willen definiëren.

Brand publishing & content marketing

We helpen merken met het vinden, verpakken en verspreiden van verhalen. In tekst, beeld, video en audio. Hierbij hebben we oog voor de volledige merkbeleving en customer journey.

Social media

Als dé social specialist van Nederland hebben we ruime ervaring in elk specialisme binnen social media. We bouwen en onderhouden social channels en communities. Hierbij werken we samen met alle betrokken afdelingen in jouw organisatie: van marketing en sales tot woordvoering en klantenservice.

Strategie & concept

Samen met jou ontwikkelen we een strategie op business-, merk-, communicatie-, content marketing of campagneniveau. En creatieve concepten en nieuwe business modellen waarmee je aansluiting vindt met doelgroepen van vandaag en morgen.

Campagnes & advertising

Met creatieve content en campagnes, advertising, media partnerships, employee engagement, (micro)influencers en PR bereiken en betrekken we de juiste mensen op het juiste moment.

In-house teams

Idealiter komt branded content uit een centrale, crossmediale redactie. Wij werken graag een of meerdere dagen bij onze klanten op kantoor. En kunnen ook de volledige redactie, in-house, voor onze rekening nemen.

Data & intelligence

Met slimme targeting en door voortdurend te testen en optimaliseren zorgen we voor maximaal resultaat. We helpen jou aan de tools en dashboards waarmee jij gemakkelijk en real time resultaten kunt monitoren, rapporteren en bijsturen.

Meer weten?

Sonja Loth
Director Strategy & Innovation Mmmatter

06 - 53 63 56 35
sonja@socialinc.nl