S O C I A L . I N C i s o n d e r d e e l v a n M M M a t t e r

MMMatter is een snelgroeiend netwerk van content- en communicatiebureaus dat merken helpt waarde voor de lange termijn te creëren en impact voor de korte termijn.

Connect today. Matter tomorrow.

Door data, insights, strategie, concepting, content en distributie te integreren helpt MMMatter merken om vandaag connectie te maken om er morgen toe te doen. Zowel voor consumenten als voor de maatschappij.

Measure, Make, Matter

MMMatter werkt vanuit de drie pijlers Measure, Make en Matter. Sturend daarbij zijn de uitdagingen van consumenten en merken, cultuur, de kansen van nieuwe media en het slim gebruik van data en tech: Measure. De bureaus binnen het netwerk van MMMatter bieden hun diensten fullservice aan met een fullspecialist focus. Make. Impact begint daarna. Matter.

MMMatter maakt merken future proof.

Met meer dan 130 collega’s, in Amsterdam, Antwerpen en New York, zijn we jouw one-stop-shop. We hebben een fotostudio, videostudio en een kookstudio.

Kortom: alle productie power die nodig is om snel en efficiënt mooi werk te maken. Of je nu klant bent bij SOCIAL.INC, MPG. of de groep.

What’s next?

Het netwerk van MMMatter breidt continu uit en bestaat nu uit MPG Nederland, MPG.Concepts (New York), SOCIAL.INC, The Social Club en Gicom (Antwerpen).

De gezamenlijke bureaus werken onder andere voor Ahold Delhaize, Aegon, Aedes, A.S. Watson, Bloemenbureau Holland, DA, Eneco, Enexis, Gall&Gall, Flexa, FNV, Holland Casino, IKEA Foundation, Media Markt, Nederlandse Spoorwegen, PWN, Rabobank, Rituals, SPAWW, Unilever, VeteranenInstituut, Yuverta.

Meer weten?

Annelotte Pera
Business Director Social @Mmmatter

020 - 68 11 534
annelotte@thesocialclub.amsterdam