S O C I A L . I N C a l v i j f j a a r o p r i j i n d e t o p 2 v a n d e E m e r c e 1 0 0

Vanochtend, terwijl iedereen in onze dagelijkse video kick-off de slaap nog uit de ogen wreef, hadden we iets te vieren.

Geplaatst door Sonja Loth

Op 07 April 2020

Voor de vijfde keer op rij staan we in de top 2 van de Emerce100. Onze vijfenhalve ster is goed voor een gedeelde tweede plek in de categorie beste social- en contentbureau! Een mooie prestatie, die we graag (en met gepaste trots) met jullie delen.

Allereerst bedanken we natuurlijk onze klanten. Zij dagen ons uit, inspireren ons, komen met originele ideeën, verbreden ons blikveld, drijven ons vaak tot het uiterste ? en zijn – mede daarom – de beste sparring partners. Mooie content maak je samen en onze projecten voelen ook echt als een team effort. Kortom: zonder hen geen top 2.

SOCIAL.INC al vijf jaar op rij in de top 2 van de Emerce100

Compliment

Dan de SOCIAL.INC’ers: met dit gedreven en eigenwijze, maar betrokken clubje collega’s, werken we iedere dag keihard om de verhalen en boodschappen van merken en organisaties op de juiste manier te brengen. Dat we weer in de top 2 staan is daarom zeker ook een compliment voor hen.

Maar dit nieuws heeft ook een bitterzoete ondertoon. Het is een gekke tijd: eentje waarin lang niet iedereen in onze branche het makkelijk heeft. Des te toffer dus, dat we er toch voor onze klanten kunnen zijn. Dat wij, ondanks de crisis en het thuiszitten, mensen en merken via social en content blijven verbinden.

Een ding is zeker: we gaan ook in 2020 met dezelfde toewijding en energie door. Voor onze klanten en voor onszelf. Proost!

Meer weten?

Sonja Loth
Director Strategy & Innovation Mmmatter

06 - 53 63 56 35
sonja@socialinc.nl