K o m w e r k e n b i j d e l e u k s t e s o c i a l h u b v a n N e d e r l a n d

Werken bij SOCIAL.INC

Werken bij SOCIAL.INC

SOCIAL.INC is opgericht in 2009, als het eerste creatieve social bureau van Nederland. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in branded content, campagnes en communities. We werken voor lokale en internationale merken, organisaties en NGO’s.

Samen met The Social Club zijn wij een innovatieve hub binnen Mmmatter.

Waar we voor staan?

Betekenis en betrokkenheid! Wij geloven dat merken meer kunnen betekenen in het leven van mensen. Social zit ons DNA, en daarmee doelen we niet alleen op social media. We weten wat er speelt in de maatschappij, in communities en medialand en helpen merken om daarop aan te sluiten en relevant te blijven.

Wat we doen?

We creëren concepten en merkverhalen. In tekst, beeld, video en audio. Gedreven door data en creativiteit. Hierbij gaan we verder dan een one-off campagne. We nemen de volledige merkervaring onder de loep en denken lange termijn. Met social advertising, partnerships, (micro)influencers, PR of employee engagement zorgen we dat onze content het publiek krijgt dat het verdient.

Of we dat een beetje goed doen?

En of. De afgelopen zes jaar stonden wij elk jaar in de top 3 content- en social bureaus in Emerce100. We zijn trots dat veel klanten al jaren met ons werken. Hetzelfde geldt overigens voor collega’s: meer dan de helft van het team is al vijf jaar bij ons. En collega’s komen terug, nadat zij een uitstapje hebben gemaakt naar een andere werkgever.

Open sollicitatie

Stuur je cv naar Sander!

Sander Scholten
Manager operations

020 - 68 11 534
sander@socialinc.nl